Nyföddfotografering

Minnen för livet

2 för priset av 1
Jag gör något unikt för dig som vill boka mitt paket för nyföddfotografering. Ni kommer först få en minisession i studion i Åkersberga när er lilla är mellan 5-12 dagar. Då fokuserar vi på de klassiska poserna när litenheten i er nyfödda bebis är i fokus.
Sedan när liten är ca 4-6 veckor så kommer jag hem till er och gör en fotografering tillsammans med syskon, mor- och farföräldrar, husdjur och grannar om ni vill. Här är fokus att fira ert underverk och ni dokumenteras med liten under ca 2 timmar. 


Fotograf Anneli Holm- Nyföddfotografering-34 (kopia)

Klassisk Studio

Den här fotograferingen är ca 1 timme lång och liten poseras i klassiska vackra poser ensam och tillsammans med föräldrarna. Det här är en slags minisession där liten poseras i ca 3-5 poser. 

För att du ska få dessa ljuvliga sovbilder på ditt lilla mirakel är det bäst om liten inte är äldre än 12 dagar. Du kan med fördel boka in din fotografering i god tid, jag vet att det inte går att planera exakt dag men tiden går ändå att förutse i de flesta fall med ca 3-4 veckors marginal.

Fotograf Anneli Holm- Nyföddfotografering-36 (kopia)

Detaljerna

Hur era fotograferingar än fotas lovar jag att de kommer göra att du för alltid minns hur små tår liten hade, att han eller hon faktiskt fick plats i din mage och hur beroende ditt mirakel är av dig. Jag vill inte att du ska glömma, det är en del av min mission.

När ni fotar ert lilla mirakel via mig har jag massor med olika typer av filtar, pannband, mössor och kjolar. Det ni behöver informera mig om är hur ni vill använda era bilder, ska de bli en stor härlig tavla i babyrummet eller en fotobok till vardagsrumsbordet och vad går er inredning i för färger? Utifrån denna information skräddarsyr jag rekvisitan till just era unika bilder.

Fotograf Anneli Holm- Nyföddfotografering-33 (kopia)

Hemma med familjen

Sedan när miraklet blivit ca 1 månad och är lite mer vaken och kontaktsökande kommer jag hem till ert hem och förevigar hela er familj i ca 2 timmar. Alla får vara med, storasyster, storebror, katten, hunden ja även mormor, morfar, farmor och farfar är välkomna.

Vi beslutar tillsammans hur just er upplevelse skall se ut. Vid denna fotografering använder jag mig av en härlig teknik som heter First moments, du hittar mer info nedan.

“Superbra service, personligt och professionellt bemötande, proffsig och medveten “hantering” av bebisen. Underbara bilder och ett jätte fint bildspel som jag aldrig vill sluta titta på! Rekommenderas starkt!”
Alexia Alfredsson
Alexia Alfredsson
“Vi är nöjda föräldrar. Anneli gjorde ett otroligt jobb och vi är super nöjda med bilderna. Du har förverkligat vårt önskan. Ett minne för livet♥️♥️♥️tack så mycket Anneli.”
Natalia Tozlovanu
Natalia Tozlovanu
Anneli har fotat både mitt bröllop och min dotters födelse. Jag kan inte med ord beskriva det fantastiska jobb hon gör. Hon lyckas verkligen fånga varenda känsla, detalj och gör dom till ett oförglömligt minne! Hon är fantastisk! ?
Jeannine Nina Junberger
Jeannine Nina Junberger
Föregående
Nästa

First Moments

Det är en teknik som utvecklats av Minna Burgess som gör att du som blir fotograferad fokuserar på din lilla skatt istället för att le stelt in i kameran. Ditt lilla mirakel kan du antingen hålla i famnen eller gosa med på en mjuk ottoman. Samtidigt kan din partner berätta varför han eller hon är så stolt över att få göra den här resan med just dig.

 Jag har haft förmånen att gå en utbildning för Minna i just First Moments och detta är en upplevelse som skapar ett lugn och mycket värme som du för alltid kommer minnas med hjälp av dessa bilder.

Vid en fotograferingen börjar vi med en klassisk studiofotografering där liten poseras på en ottoman. Sedan kommer ni föräldrar vara med och gosa, lukta, pussa och njuta av ert lilla mirakel och varandra.

OM MIG

När jag äntligen väntade mitt första mirakel väcktes en gammal hobby till liv, fotograferingen. Jag har att brås på, min pappas morfar arbetade som fotograf huvudsakligen mot pressen, han gav i sin tur intresset vidare till sin dotter alltså min farmor som givit det till mig med hjälp av otaliga fotoalbum och tragglande med hur en kamera fungerar.

Med dagens teknik så är dock möjligheterna en helt annan och de är verkligen oändliga. Jag ska ärligt säga att de senaste tre åren har varit de mest utvecklande och lärorika någonsin.
2014 satte jag mig in i hur jag kunde utveckla mig som fotograf. Jag har flera personer att tacka för detta men främst Ullis min absolut bästa vän. Aldrig hade jag trott att jag skulle arbeta som fotograf – Tusen tack för att ni berikat mitt liv!

MINA FAVORITER: 

 • Nikon z6
 • Bali
 • Yorkin Tyson

Anneli Holm boho-1
Fotograf Anneli Holm- Lilla familjen Holm-2
Fotograf Anneli Holm- höst-1
Fredde&Anneli JPG-49 (kopia)
Anneli har varit vår familjefotograf i många år, vi kommer alltid tillbaka och rekommenderar henne till våra släktingar och vänner.
Hon bär alltid på ett leende och har världens tålamod med barnen och föräldrarna.. sprider glädje och ett lugn när hon fotograferar.
Har man väl börjat fotografera sig hos henne så kommer man alltid tillbaka.
Hazim Salman
Hazim Salman

SÅ GÅR DET TILL:

Innan fotograferingen

Vi kommer ha en förkonsultation innan era fotograferingar där vi går igenom mål och syfte med fotografering. Vilka bilder ni vill se i ert hem och var, i vilka färger, typ av rekvisita mm. Det här är en perfekt tid att gå igenom alla era önskningar och innan vi ses kommer ni få en lista med frågor som jag kommer ställa, allt för att ni ska få just era drömbilder.

Studion

Innan liten blir 12 dagar bokar vi in en klassisk nyföddfotografering med posering i studion. Den här fotograferingen är ca 1 timme lång och liten poseras i klassiska vackra poser ensam och tillsammans med föräldrarna. Det här är en slags minisession där liten poseras i ca 3-5 poser. För att du ska få dessa ljuvliga sovbilder på ditt lilla mirakel är det bäst om liten inte är äldre än 12 dagar.

Hemma hos

Sedan när miraklet blivit ca 1 månad och är lite mer vaken och kontaktsökande kommer jag hem till ert hem och förevigar hela er familj i ca 2 timmar. Alla får vara med, storasyster, storebror, katten, hunden ja även mormor, morfar, farmor och farfar är välkomna. Vi beslutar tillsammans hur just er upplevelse skall se ut.

Det viktigaste

Det är viktigt för mig att alla ska ha möjligheten att köpa vackra bilder på sina barn. Därför har jag letat ihärdigt efter produkter med hög kvalité som är prisvärda för dig. Jag lämnar garanti eftersom jag vill att du ska älska dina produkter.

MER OM KONCEPTET

Mitt koncept går ut på att du ska få dina bilder snabbt som möjligt efter fotograferingen, att du vet innan vad mina priser är och att du enkelt kan betala via swish eller kort.

Det som är viktigt för mig är att du känner dig trygg att njuta av stunden tillsammans med din bebis, känna dig fin och veta att vikommer skapa minnen för livet. 

Jag vill ge dig valmöjligheter och vill du investera i ett större paket senare är det inga problem då jag arkiverar dina bilder och digitala produkter i 2 år. 

Fotograf Anneli Holm- Nyföddfotograferimg-1

Fotografering – betalas innan

4 900 kr
ink 3 st bilder

 • Planeringsamtal över skype
 • 2 fotograferingar för 1
 • Urvalet om 25 bilder skickas inom 5 dagar
 • Dina bilder skickas samma dag du gjort ditt val över wetransfer

Bildpaket 1 – köpes till

3 000 kr

 • Ytterligare 5 bilder av ditt val
 • Levereras via wetransfer
 • Bonus – Dina 8 bilder på en egen app

Bildpaket 2 – Köpes till

4 500 kr

 • Samtliga bilder, ca 25 st
 • Levereras via wetransfer och ett USB
 • Bonus – Alla bilder på en egen app
 • Bonus – Album i 15 x 15 cm med 8 uppslag
 • Bonus – Bildspelet med alla bilder

Prisvärd

pris / st – köpes till

produkter

 • Album i 20 x 20 cm med 12 uppslag – 2 800 kr
 • Tavla 40 x 50 cm med passpartout i svart eller vit ram – 2 500 kr
 • Bildspelet med alla bilder – 1 900 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

TILLGÄNGLIGA TIDER MAJ/JUNI
2 tider kvar
50%
TILLGÄNGLIGA TIDER JULI/AUGUSTI
3 tider kvar
75%